Zowel onze particuliere klanten, als de professionele hotels, restaurants en bedrijven, genieten van de persoonlijke service die ons familiebedrijf met zich meebrengt.

Persoonlijke service

Heeft u een speciale bezorgdheid of een specifieke vraag, dan komt u steeds rechtstreeks in contact met iemand van onze familie. Het is één van onze sterkste troeven dat wij elke besogne persoonlijk en met grote betrokkenheid aanpakken om een optimaal resultaat te bekomen voor onze klant.

Hoogste kwaliteit

Een tweede belangrijke troef is ons streven naar de hoogste kwaliteit voor de reiniging van uw linnen en textiel. Elke dag opnieuw gaan wij voor de perfecte afwerking van uw kledij en wasgoed, samen met ons team van 16 personen.

Bijscholingen

Door frequente bijscholingen en aandacht voor nieuwigheden op de markt van de machines en producten, staan wij garant voor een optimale behandeling van uw textiel. Dit betekent eveneens dat de slijtage van kledij en linnen geminimaliseerd wordt.

Ophaaldienst

We beschikken over een ophaaldienst die elke weekdag uw wasgoed en textiel ophaalt en terugbezorgt. U kan ervoor kiezen dat wij u gratis contacteren indien uw bestelling klaar is, telefonisch, per SMS of via Whatsapp. Voor meer info over onze ophaaldienst, bel 03 77133 28 of contacteer ons.

+32 (0) 3 771 33 28

+32 (0) 3 777 10 38

OPENINGSUREN


zie onze contactpagina

info@ghysbvba.be

OK SHOP © 2019 - Designed by Wester-Link

Search